Over mij

Davy Crucke, geboren en getogen in Zottegem, onderscheidt zich als een getalenteerde tuinarchitect wiens liefde voor groen diep geworteld is in zijn lokale gemeenschap. Opgegroeid te midden van de weelderige Vlaamse natuur, ontwikkelde Davy al op jonge leeftijd een onweerstaanbare fascinatie voor de diverse flora en fauna die zijn geboortestreek rijk is.

Zijn reis naar tuinarchitectuur begon met een formele opleiding. Daar absorbeerde Davy niet alleen de technische aspecten van landschapsontwerp, maar leerde hij ook de kunst van het luisteren naar de natuur en het begrijpen van de unieke karakteristieken van elke omgeving.

Met zijn frisse benadering en creatieve geest heeft Davy Crucke sindsdien naam gemaakt als een veelgevraagd tuinarchitect. Zijn projecten weerspiegelen zijn toewijding aan duurzaamheid, harmonie en esthetiek. Davy streeft ernaar om niet alleen buitenruimtes te creëren, maar levende kunstwerken die een verhaal vertellen en een diepe verbinding tussen mens en natuur tot stand brengen.